Kinderboeken

Guinnes book of records nu voor 19,95!http://boekhandel-elckerlijc-boeken.mijnboekhandelaar.com/images/stories/boekom3/book%20of%20records.jpg

 Propvol sensationele en adembenemende nieuwe records:
- Ontmoet de giftigste dieren op aarde
- Verlustig je aan 's werelds grootste hamburger
- Ontmoet 's werelds grootste robot
- Spring ervandoor met de allergrootste pogostick
Het boek komt echt tot leven met nieuwe, interactieve 3D-animaties van recordpogingen.
 

Van 24,95 voor 19,95 - Laagte record!    Alleen bij afhalen in de winkel! 

 

Voorleesmiddag Kinderboekenweek met Milja Praagman.http://boekhandel-elckerlijc-boeken.mijnboekhandelaar.com/images/stories/boekom3/milja_leest_voor.jpg

Van de voorleesmiddag met Milja Praagman tijdens de Kinderboekenweek ontvingen we deze foto die we jullie niet willen onthouden.

 

 

Kinderboekenweek 2013: "Klaar voor de start!"http://boekhandel-elckerlijc-boeken.mijnboekhandelaar.com/images/stories/boekom3/kinderboekenweekgesch.jpg

"Klaar voor de start!" zo luidt het motto van de Kinderboekenweek van 2013, en klaar zijn we! Er zijn weer allerlei plannen uitgebroed, waarover zo dadelijk meer. Eerst vermelden we dat Harmen van Straaten het Kinderboekenweekgeschenk van 2013 heeft geschreven onder de titel: Je bent super... Jan! Dit boek krijg je van 2 t/m 13 oktober cadeau bij aankoop van € 10,- aan Nederlandstalige kinderboeken.

http://boekhandel-elckerlijc-boeken.mijnboekhandelaar.com/images/stories/boekom3/zzz.jpgVoor de oudere kinderen is er dus het Kinderboekenweekgeschenk. Hun jongere broertjes en zusjes kunnen genieten van het Prentenboek, dat vanaf 2 oktober voor slechts € 5,- te koop is in de boekwinkel. Dat speciale Prentenboek van de Kinderboekenweek is dit jaar van de hand van Loes Riphagen en het heet : Zzz...  Trouwens, in de iTunesstore vindt je een gratis app Zzz, een zoekspel gebaseerd op dit prentenboek.
 
Dan de actviteiten in de winkel van Elckerlijc.
De leerlingen van de St. Petrusschool komen dinsdagochtend de winkel versieren. Ze hebben de gevelplaten beschilderd en ook de etalage gaan ze inrichten. Natuurlijk wordt de kinderboekenafdeling extra mooi gemaakt en er is door Luna en Sterre een heuse QUIZZZZ voor alle leeftijden bedacht. Met die quiz zijn fijne boekenprijzen te winnen. [Je kunt de foto's van al dat werk zien op de site van de Petrusschool, onder fotoalbums / Klaar voor de start ]
 
Woensdagmiddag 2 oktober wordt er regelmatig voorgelezen tussen drie en half vijf. Onze jonge klanten mogen daar zelf boeken voor uitzoeken. Op woensdagmiddag en zaterdagmiddag worden we in de winkel geassisteerd door jeugdige boekenverkopers, ook van de Petrusschool.
 
Zondag 6 oktober wordt een heel bijzondere dag. 's Middags zijn we geopend van 12 tot 5 uur - het is dan ook Herfstfestijn - en er zijn maar liefst twee kinderboekenschrijfsters aanwezig! Marjolein Krijger en Milja Praagman komen beiden tussen half drie en half vier hun nieuwste boeken signeren. En ook wat voorlezen uiteraard.  Van Milja is dat : "Pas op", waar we al eerder over schreven op deze site en van Marjolein zijn dat:Vandaag gaan we verhuizen en Vandaag gaan we trouwen. In onze winkel zijn bovendien enige kunstwerken van zowel Milja  als van Marjolein  te bewonderen.
 
Het is Kinderboekenweek van 2 t/m 13 oktober. Meer over de landelijke activiteiten vind je hier... op de speciale Kinderboekenweek-site. Daar staan ook de spelletjes die voor deze gelegenheid zijn ontwikkeld. 
 

Pas op! - Mija Praagman

Pas verschenen! De opvolger van Nog 100 nachtjes slapen - het officiële Prentenboek van het jaar 2013 én de titel waar Milja Praagman definitief mee doorbrak . Het draait weer allemaal om Dorus en het boek is even fraai geïllustreerd als de fameuze voorganger.

 

 

Troep - Ilse Bostroep

Aanrader! Ilse Bos schreef een boek over een zootje, maar dan wel een zootje om in je hart te sluiten

Ze zijn met z'n dertienen: Pola, die alles vertelt, Wanja, Vladimir, Wally, Aznar, Knut, Wolke, Mo, Hidde, Nillem, Trijn en de tweeling Flip en Tuitje. Een allegaartje van aangewaaide kinderen die samen een chaotisch maar prima bestaan leiden op een woonboot, terwijl hun moeder de wereld afstruint. Maar dat prettige leventje wordt bedreigd door mevrouw Wijfjes van het Zorgbureau die niets liever wil dan kinderen een Gelukkig en Veilig bestaan bieden. Dat is het begin van een wervelwind van wonderlijke gebeurtenissen met terugkerende vaders, zoektochten naar een nieuwe ligplaats en ontmoetingen met 'Onbedoelden'.

Ilse Bos schept personages van wie je direct gaat houden en plaatst zich daarmee in de traditie van grootheden als Roald Dahl en Astrid Lindgren. Linde Faas weet -met haar illustraties- al die karaktertjes hun eigen gezicht te geven.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Bzoek de boek zoekengine