http://boekhandel-elckerlijc-boeken.mijnboekhandelaar.com/images/tasje.jpgElckerlijc tasje blijkt ' veilig-thuis-garantie'!

Hieronder het relaas van enkele gestrande treinreizigers en hoe ons [ toch o zo eenvoudige] Elckerlijc-tasje redding bracht ...

 

Van een klant ontvingen wij onderstaand briefje:

http://boekhandel-elckerlijc-boeken.mijnboekhandelaar.com/images/terugreis.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdagmiddag kreeg dit een vervolg – Elckerlijc-eigenaar Ferry Schoth vertelt:

Het was druk en ik stond even alleen in de winkel. Marielou - een goede klant - zei dat ze wat leuks te vertellen had,  iets wat ze pas had meegemaakt.

Ik zei: ‘Graag , maar kan dat zo dadelijk, want er staat een rij voor de kassa’. Maar ze was vasthoudend en zei ‘Nee, ik wil het jullie meteen vertellen’,  en iedereen werd toen natuurlijk nieuwsgierig. Ze vertelde het volgende:  

‘Op het station in Den Haag stond ik te wachten op de trein. Ik sprak twee mensen aan met de vraag ‘komen jullie uit Boxtel?'  ‘ Ja, hoe weet je dat?' ‘U draagt een tasje van mijn favoriete boekhandel.'

‘Nog wat gekletst en toen ingestapt in de trein naar Tilburg. Onderweg kreeg ik te horen dat er geen treinen vanuit Tilburg naar Boxtel reden vanwege een ongeluk en omreizen via  Den Bosch was ook niet mogelijk. Ik heb mijn man maar gebeld of hij mij in Tilburg kon komen halen.

In Tilburg zie ik het paar uit Boxtel met het tasje van Elckerlijc weer staan. Ik bied ze aan om met ons mee te rijden naar Boxtel. Ze maakten hier dankbaar gebruik van’.

Ja,  dit is een mooi verhaal en ieder in de winkel genoot ervan en vond het niet erg om te moeten wachten.

Zo zie je  maar : je moet altijd een tasje van Eckerlijc bij je hebben!

Ferry 

 

 

 
Bzoek de boek zoekengine